er tilføjet til kurven.

Bokashi 2.0

Kom i gang med at bruge Bokashi vol 2.0 spanden i 3 enkle trin.

  1. Fjern stemplet
  2. Hæld madaffald og bokashiklid i
  3. Pres stemplet ned over madaffaldet og færdig.

Det er en meget enkelt proces. Det kræver dog, at du tilsætter bokashiklid hver gang, du tilsætter madaffald. Det er vigtigt at bokashiklid’en er fordelt godt i alle lagene, sådan at mikroorganismerne har en god kontakt til madaffaldet. Fermenteringen/syrningen starter på denne måde hurtigere og særligt fordi spanden har det tætsluttende stempel som presser næsten al luft ud af den.

Du skal tappe bokashivæske fra regelmæssigt – hver 3. til 5. dag. Væsken kan have forskellige farver. Den kan være brun, klar lysebrun, rød, grøngul alt afhængig af det som du putter i spanden. Farven betyder ikke noget. Det som er vigtigt er at den lugter surt – rigtig surt. Surheden betyder også at den er meget stærk og derfor skal blandes med vand 1:100 eller 1:200. Du kan bruge den som flydende gødning ude og inde.

Skriv en kommentar