Der er 3 forskellige typer af Bokashi køkkenkompostspande som du kan lave den fineste bokashi med. Jeg vil prøve at tydeliggøre forskellene, så det bliver nemmere for dig at vælge...
Foråret begynder om efteråret Det er nu du kan starte med at gøre klar til foråret. Fra sensommer og frem til frosten sætter ind er det en god tid til...
På ovenstående foto (beklager den dårlige kvalitet af fotoet) kan du se et eksempel på den enkle jordtest, som du nemt kan lave derhjemme. Du blander jord med vand i...
Sara Bäckmo bor i Sverige. Hun er journalist og blogger om det at dyrke sin have og være selvforsynende. Sara Bäckmo's familie producerer 15 liter madaffald daglig og det bliver...
Jeg bruger blade til at lave blad-bokashi. Det er et godt jordforbedrings-supplement til haven udover den bokashi, jeg laver af mit madaffald. Det er egentlig meget enkelt. Bladbokashi kan laves...
Påskeferie, sommerferie, efterårsferie, skiferie - der er mange af slagsen. Heldigvis er det ikke noget problem. Køkkenkompostspanden passer helt sig selv. Det betyder ikke noget, at du tager på ferie...
Der er kommet høns i haverne og det samme gælder for bokashi Jeg er vokset op med høns, hønsegård og -stald. Jeg husker at hønsestalden altid havde en meget skarp...
Brug Terra Biosa i haven til at forberede jorden til vinterens kulde og frost Mikroorganismerne i Terra Biosa fremmer omsætningen af organisk materiale og hjælper med at opretholde en levende...
Jeg har lavet et forsøg med en jordfabrik i min lune kælder. Temperaturen er omkring de 20 grader. Og nu venter jeg allerede spændt på resultatet. Her får du opskriften...
Til rengøring af drivhuset bruger jeg Terra Biosa. Hvorfor egner Terra Biosa sig til rengøring? Forskellen til konventionel rengøring er at alle overflader forsegles med positive og gode mikroorganismer, som...
Vi bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, vil vi antage, at du er tilfreds med det.Ok
Seneste kommentarer