er tilføjet til kurven.

Drivhuset gøres rent med probiotika

Wipe & Clean

Til rengøring af drivhuset bruger jeg Terra Biosa. Drivhuset skal være klar til nye planter her i foråret.

Bokashi i drivhusetJeg starter med at fjerne alle de gamle planter. Den gamle jord bliver selvfølgelig i drivhuset. Når man laver bokashi, så er det næsten lige meget hvilken jord, der bruges. Den fornys nemt med et par spande bokashi. Så kan den stå og modne til der skal plantes.

Jeg har ikke et glasdrivhus men et lille drivhus med plastfolie og net.  Alt i drivhuset gøres rent med de gode mikroorganismer som findes i Terra Biosa (Terra Biosa er kendetegnet ved, at det indeholder levende organismer). Blandingsforholdet er 10-100 ml Terra Biosa til 1 liter vand.  Hermed undgår jeg rengøringsmidler som indeholder gift eller andre skadelige stoffer. Jeg sprayer Terra Biosa på alle flader og vasker ned med en klud og der hvor det er mere genstridigt med en blød børste.

Sidder det snavsede fast, så spray og vent til det blødes op. Det kan være en fordel at gøre rent når det er overskyet, så tørrer det ikke så hurtigt, hvis genstridig snavs skal opblødes.

Wipe & Clean

Rengøring med Terra Biosa er den mest miljøvenlige måde at rengøre på. Terra Biosa indeholder udelukkende de Effektive Mikroorganismer som i forvejen findes naturligt i vores miljø.

Er de Effektive Mikroorganismer i overtal forebygger de væksten af uønskede mikroorganismer. Terra Biosa er et naturvenligt produkt og den skader ikke jorden eller planterne i drivhuset. Har du allerede plantet, så lad bare planterne stå, medens du gør rent.

Wipe & Clean

Da Terra Biosa indeholder levende organismer er det vigtigt at tænke over hvordan man opbevarer produktet. Opbevar det ved stuetemperatur eller lavere. Det tåler ikke frost eller direkte sollys. Undgå varmegrader højere end 35 grader.

Forskellen til konventionel rengøring er at alle overflader forsegles med positive og gode mikroorganismer, som danner et værn mod nyt snavs. Mikroorganismerne arbejder videre, selvom du er færdig med rengøringen.

 • Tilbud

  3 karklude, varmgrå combi, økologisk

  Original price was: 99,00 kr..Current price is: 59,00 kr.. inkl. moms
 • Tilbud

  Wipe&Clean “Classic”, 1 liter

  Original price was: 55,00 kr..Current price is: 45,00 kr.. inkl. moms
 • Tilbud

  Wipe&Clean “Mynte”, 1 liter

  Original price was: 55,00 kr..Current price is: 45,00 kr.. inkl. moms

Skriv en kommentar