er tilføjet til kurven.

Kvashegnet er en proces

Af 10. august 2016 DIY Ingen kommentar
kvashegnet - kompostering af grene

Jeg er tilfreds. Kvashegnet pynter i haven. Den smukke struktur med de bare grene giver et naturligt look.

I maj måned startede jeg med lidt hjælp at bygge hegnet og nu begynder det at ligne et hegn.

Hegnet er en proces der aldrig slutter og kræver, at man fodrer det løbende med grene og kvas. Har man en have med mange grene, så er det et kæmpe plus at kunne smide dem på kvashegnet modsat kørslen til genbrugspladsen. Jeg har oven i købet skabt bolig for pindsvin, stålorme, frøer, gærdesmutter omfl

Der er forskellige teknikker til at lave kvashegn. Hvis der kun er en 50 til 100 cm mellem pælene kan alt kvas/grene med denne længde lægges i. Jeg har gjort det, at jeg har lagt de tykkeste og længste grene yderst så de danner en slags væg. Derefter har jeg smidt kvas som består af forskelligt småt afklip fra buske ind i midten.

Hvis man har mange ens grene i samme længde og tykkelse kan man lave et smukt flettet hegn.

kvashegnet - kompostering af grene

 

Skriv en kommentar