Hvad er vigtigt at vide om stemplet til Bokashi vol 2.0?
Først af alt tillykke med købet af den nye Bokashi vol 2.0.
Hvis du allerede er kyndig bruger af den originale Bokashispand og nu har købt Bokashi vol. 2.0 som ekstra spand, så vil du opleve, at den fungerer noget anderledes. Det som gør den anderledes, er det store cirkelrunde stempel som er knækket og bøjelig på midten og har en siliconekant.
Stemplet erstatter det tætsluttende, grønne låg fra den anden spand. Ideen med stemplet er at forenkle processen og fremskynde processen. Den nye spand er rund og det er stemplet osse. Den udfylder hele fladen og lukker dermed tæt af til madaffaldet.
Fordelen ved at den lukker tæt af til madaffaldet er at fermenteringsprocessen starter hurtigere.
Vi har et par tips til dig, sådan at du får det fulde udbytte af funktionaliteten.
TIP 1: stemplet skal presses lige ned. Det må ikke ligge skævt/skråt i spanden.
TIP 2: til en start når spanden er spritny kan det være svært at presse stemplet i bund. Det hjælper når det fugtige madaffald tilsættes. Og efterhånden glider stemplet lettere. Du kan prøve at fugte siliconekanten.
TIP 3: når stemplet skal fjernes igen, holder du fingrene under den bredeste del af det lille greb og trækker opad. Se ovenstående foto.
TIP 4: stemplet kan knækkes midt over og danner en halvcirkel. Sådan kan den bruges til at skrabe spanden ren med når den tømmes.
Seneste kommentarer