er tilføjet til kurven.

alys fowler om bokashi.

Alys Fowler er en af Englands store haveguru’er.

I denne artikel i The Guardian har hun kigget nærmere på Bokashi: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2012/jan/27/bokashi-bin-compost-alys-fowler?newsfeed=true

Hun starter artiklen med:

I’d like to think my epitaph will read, “She composted well.” I take it very seriously. I see a direct correlation between compost and quality of life.

Hun er virkelig en kapacitet når det handler om det at dyrke haven og så er det jo meget fint at få en vurdering af en som ved hvad hun taler om.

Hun har indtil videre skrevet 5 bøger om havedyrkning, bla Den spiselige have. Allerede i 2009 lavede hun tv-udsendelser med BBC om den spiselige have og udforskede de små bysamfund i England som arbejdede med selvforsyning og bæredygtighed.

Her er en lille video – ud af mange – som optaget i hendes kolonihave, hvor hun fortæller om forskellige vintersysler som fjernelse af ukrudt og sætning af hvidløg. Hvis du vil se hele hendes playliste, så klikker du øverst i venstre hjørne på videoen.

Hun arbejder med fokus på den miljøvenlige have – især kolonihaver, og hvad det betyder for dem som arbejder i dem.

Er uddannet hos Royal Horticultural Society, og Royal Botanic Gardens, Kew i London og studerede sidenhen ved New York Botanical Gardens i Bronx.

Nu har hun en fast klumme i The Guardian hvor hun skriver om haven: https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/feb/25/alys-fowler-broad-beans

Du kan læse lidt mere om hende på https://en.wikipedia.org/wiki/Alys_Fowler

Photographer: SIDDHARTH KHAJURIA

Skriv en kommentar